Свещи за кръщене
Комплекти за кръщене, Дар за храма
Кърпи за кръщене
Модели на комплекти за кръщене
Комплекти за кръщене според модела им
Комплекти за кръщене
Украса за кръщене на църква
Украса на ресторант за кръщене
Подаръци за гости за кръщене
Кутия за кръщене
Аксесоари за кръщене

Категории аксесоари за кръщене:

свещи за кръщене, кръщене свещи, кръщелна свещ, свещ за момиче, кръщене свещи за момче   Свещи за кръщене


комплекти за кръщене, кръщене комплект, комплекти за момче, пълен комплект за момиче   Комплекти за кръщене


кърпи за кръщене, кръщене кърпи, кърпа с име за момче, кръпа с надпис за момиче   Кърпи за кръщене


комплект за църква, дар за църква, комплект за църква за момче, дар за храма за момиче   Комплект за църква, Дар за храма


украса за кръщене, кръщене украса, кръщелна украса за момче, кръщене украса за момиче   Украса за кръщене на църква


подаръци за гости за кръщене, кръщене, подаръци за гости, подаръчета за гостите на кръщенето   Подаръци за гости за кръщене


кутия за кръщене, кръщене кутия за дрехи, кутии за дрехи и обувки за кръщене   Кутия за кръщене


аксесоари за кръщене, кръщене аксесоари, аксесоари за кръщенето на момиче, кръщене аксесоар момче   Аксесоари за кръщене


украса на ресторант за кръщене, украса за кръщене, кръщене, украса, кръщене украса, украса на ресторант   Украса на ресторант за кръщене

 

 Аксесоарите за кръщене в Кръщене BG за групирани в раздели за удобство при търсене.

 

 В Свещи за кръщене  бихте могли да намерите голямо разнообразие кръщелни свещи. За удобство свещи за кръщене могат да бъдат разделени на две групи:

- според височината им:  35см., 60см., 70см., 80см. и 120см.

- според украсата им: свещи за кръщене с прибрана украса, разработена по височината им и свещи за кръщене с обемна украса тип „пола“ от тюл.

 

   В Кърпи за кръщене сме Ви предложили:

Кърпа за кръщене с надпис име на дете и дата на кръщене, които се предлагат в няколко разработени авторски модела.

Кърпи за кръщене, които не са персонализирани. Те включват надпис “Свето Кръщение“ и са налични в модели - Кръст, АнгелиБогородица, Ангел или Шевици.

 В Комплекти за кръщене сме представили необходимите аксесоари за кръщене от даден модел, обединени в комплект. Комбинациите на аксесоарите в комплекти за кръщене са изключително разнообразни, както като съдържание на аксесоари в комплекта, така и в цветово отношение. Всеки един комплект за кръщене може да бъде изработен в цвят, украса и съдържание, какъвто на Вас ви е необходим. 

 

 В Украса за кръщене на църква сме представили варианти за украса на църквата за ритуала Свето Кръщение - декорация на кръщелен купел с тюл и цветя, както и с добавени стойки с цветни аранжировки.

 Комплект за църква обединява всичко, което традицията повелява да оставите като дар в храма: кърпа за свещеника, сапун, вино и зехтин (елей).

 В комплекта за църква ще намерите и кутийка за коса и кутийка за кръстче, украсени в темата на празника, които остават за спомен в дома на родителите. С ароматния мед, осигурен в украсено бурканче ще почерпите гостите си след ритуала с питата. Целият комплект за църква е поставен в украсена кошница.

 В Подаръци за гости за кръщене сме представили варианти на подаръчета, които предлагаме. Икона на Богородица и Младенеца, магнитчета с детски мотиви, фоторамки, различни керамични и стъклени фигурки, класически бонбониери в органза или в кутийка в цвят и декорация по избор.

 Всеки един подарък за гости за кръщене може да бъде персонализиран с името на детето и датата на кръщенето, както и да носи цветовата гама и темата на кръщенето.