Декорацията за кръщене, показана на снимките е изпълнена  на открито в градина, но може да бъде реализирана и в ресторант на закрито.

 На всяка маса за гости се разполага централно, по дължината на масата, рънър избран в цветовата гама на цветята, както и цветна аранжировка със свещ, изработена от рози, мини-рози, еустома, хризантема, гипсофил и зеленина. От двете страни на аранжировката са разположени по един цветен букет и са разпръснати декоративни камъчета, листенца от рози, както и цветчета от гипсофил.

 В цената на декорацията е включена украса на две маси за гости. Ако сте планирали повече от две маси за гости следва да добавите още украсени маси, като използвате графа „Добавки“.

 Украсата на ресторанта би могла да бъде допълнена от декорирана официална маса, сладка маса, маса за подаръци или ефектна декорация на интериора на ресторанта или градината с цветя, воали или балони. За всяко едно от тези допълнения бихте могли да получите конкретен проект и ценова оферта след връзка с нас.

 Представената цена е валидна при декорация в рамките на гр. София, за декорация извън гр. София вижте „Условия за транспорт извън гр. София и примернидекорации“.

Декорация на ресторант за кръщене на момиче

  • Производители Кръщене BG
  • Код на продукта: 130-010
  • Наличност: В наличност
  • 145.00лв.


Добавки


Свързани продукти

Кръщене шевици

Кръщене шевици

Комплектът за кръщене включва: 1. Свещ за кръщене с височина 60см. 2. Комплект за църква в..

173.00лв.

Комплект за кръщене

Комплект за кръщене

Комплект за кръщене включващ: 1. Кръщелна свещ с височина 60см. 2. Комплект за църква в де..

134.00лв.

Тагове: 130-010