Декорацията за кръщене, показана на снимките е изпълнена на открито в градина, но може да бъде реализирана и в ресторант на закрито.  

 Цветните аранжировки в декорацията са изработени от рози, мини-рози, мини-гербери, хортензия, далии, астромерия, гипсофил и зеленина.

 На всяка маса за гости се разполагат три малки цветни аранжировки, централно разположен стъклен цилиндър със свещ и три чаени свещички в стъклени държачи. Около аранжировките са разпръснати декоративни камъчета и зеленина. В цената на декорацията е включена украса на две маси за гости. Ако сте планирали повече от две маси за гости следва да добавите още украсени маси, като използвате графа „Добавки“.

 На приложените снимки е показана и декорирана официална маса с цветен рънър, три симетрично разположени цветни аранжировки, два стъклени цилиндъра със свещи в тях и допълнена с декоративни камъчета, листенца от рози, както и цветчета от гипсофил. В случай, че Ви е необходима декорация на официалната маса, може да отбележите това в графа „Добавки“.

 Украсата на ресторанта би могла да бъде допълнена от декорирана сладка маса, маса за подаръци или ефектна декорация на интериора на ресторанта или градината с цветя, воали или балони. За всяко едно от тези допълнения бихте могли да получите конкретен проект и ценова оферта след връзка с нас.

 Представената цена е валидна при декорация в рамките на гр. София, за декорация извън гр. София вижте „Условия за транспорт извън гр. София и примерни декорации“.

Декорация на ресторант за кръщене с цветя и свещи

  • Производители Кръщене BG
  • Код на продукта: 130-012
  • Наличност: В наличност
  • 190.00лв.


Добавки


Свързани продукти

Комплект Емоция

Комплект Емоция

Комплектът за кръщене включва: 1. Свещ за кръщене с височина 35см. 2. Комплект за църква в..

173.00лв.

Комплект Емоция за момиче

Комплект Емоция за момиче

Комплект за кръщене включващ: 1. Кръщелна свещ с височина 35см. 2. Комплект за църква в де..

139.00лв.

Тагове: 130-012