Декорацията за кръщене, показана на снимките е изпълнена  на открито в градина, но може да бъде реализирана и в ресторант на закрито.  

 Декорацията за Кръщене е изработена от рози, мини-рози, лилиум, далии, астромерия, гипсофил и зеленина и включва: 

 На всяка маса за гости се разполагат четири малки цветни аранжировки, които са свързани помежду си с издължени балони. Около аранжировките са разпръснати декоративни камъчета, листенца от рози, както и цветчета от гипсофил. В цената на декорацията е включена украса на две маси за гости. Ако сте планирали повече от две маси за гости следва да добавите още украсени маси, като използвате графа „Добавки“.

 На приложените снимки е показана и декорирана официална маса с една централна издължена аранжировка, както и две симетрично разположени в крайщата на масата цветни аранжировки, допълнена с декоративни камъчета, листенца от рози, както и цветчета от гипсофил. В случай, че Ви е необходима декорация на официалната маса, може да отбележите това в графа „Добавки“. 

 Украсата на ресторанта би могла да бъде допълнена от декорирана сладка маса, маса за подаръци или ефектна декорация на интериора на ресторанта или градината с цветя, воали или балони. За всяко едно от тези допълнения бихте могли да получите конкретен проект и ценова оферта след връзка с нас.

 Представената цена е валидна при декорация в рамките на гр. София, за декорация извън гр. София вижте „Условия за транспорт извън гр. София и примерни декорации“.

Декорация на ресторант за кръщене на момиче с рози и далии

  • Производители Кръщене BG
  • Код на продукта: 130-014
  • Наличност: В наличност
  • 155.00лв.


Добавки


Свързани продукти

Комплект за кръщене Емоция

Комплект за кръщене Емоция

Комплектът включва: 1. Кръщелна свещ с височина 35см., която удобно се побира в кути..

221.00лв.

Тагове: 130-014