Декорацията се състои от:

1. На всяка маса за гости се разполага централно, по дължината на масата, рънър избран в цветовата гама на цветята, както и цветна аранжировка със свещ, изработена от рози, мини-гербери, еустома, хризантема, гипсофил и зеленина. От двете страни на аранжировката са разположени по един цветен букет и са разпръснати декоративни камъчета, листенца от рози, както и цветчета от гипсофил. В цената на декорацията е включена украса на две маси за гости. Ако сте планирали повече от две маси за гости следва да добавите още украсени маси, като използвате графа „Добавки“.

2. Балони с хелии – едноцветни или комбинация от цветове, на букети или единично разположени – 15 бр.

 Украсата на ресторанта би могла да бъде допълнена от декорирана официална маса, сладка маса, маса за подаръци или ефектна декорация на интериора на ресторанта или градината с цветя, воали или балони. За всяко едно от тези допълнения бихте могли да получите конкретен проект и ценова оферта след връзка с нас.

 Представената цена е валидна при декорация в рамките на гр. София, за декорация извън гр. София вижте „Условия за транспорт извън гр. София и примерни декорации“.

Украса с цветя, свещи и балони

  • Производители Кръщене BG
  • Код на продукта: 130-011
  • Наличност: В наличност
  • 166.00лв.


Добавки


Свързани продукти

Кръщелен комплект "Пеперуди"

Кръщелен комплект "Пеперуди"

Комплект за кръщене включващ: 1. Кръщелна свещ с височина 35см. 2. Комплект за църква в де..

124.00лв.

Комплект в лилаво

Комплект в лилаво

Комплект за кръщене включващ: 1. Кръщелна свещ с височина 60см. 2. Комплект за църква в де..

134.00лв.

Тагове: 130-011