Декорацията за кръщене, показана на снимките е изпълнена на открито в градина, но може да бъде реализирана и в ресторант на закрито. 

 На всяка маса за гости е разположена централна цветна аранжировка, изградена от цветна основа, висок стъклен цилиндър с плаващи свещи и висока, обемна цветна декорация разположена върху цилиндъра. Цветните елементи в декорацията са изработени от рози, мини-рози, хортензия,  гипсофил и зеленина. Около анжировката са разпръснати декоративни камъчета и зеленина. В цената на декорацията е включена украса на две маси за гости. Ако сте планирали повече от две маси за гости следва да добавите още украсени маси, като използвате графа „Добавки“. 

 Украсата на ресторанта би могла да бъде допълнена от декорирана  официална маса, сладка маса, маса за подаръци или ефектна декорация на интериора на ресторанта или градината с цветя, воали или балони. За всяко едно от тези допълнения бихте могли да получите конкретен проект и ценова оферта след връзка с нас.

 Представената цена е валидна при декорация в рамките на гр. София, за декорация извън гр. София вижте „Условия за транспорт извън гр. София и примерни декорации“.

Градинска декорация в зелено и розово

  • Производители Кръщене BG
  • Код на продукта: 130-015
  • Наличност: В наличност
  • 190.00лв.


Добавки


Свързани продукти

Комплект за момиче в розово

Комплект за момиче в розово

Комплект за кръщене включващ: 1. Кръщелна свещ с височина 35см. 2. Комплект за църква в де..

124.00лв.

Тагове: 130-015