Декорацията се състои от:

1. Украса на маса за гости с обемна цветна декорация от рози, мини-рози, астромерия, спрей-рози, гипсофил и зеленина разположена на ефектна, стъклена, висока чаша. Вътрешността на чашата, както и основата и са декорирани с цветове роза и астромерия, както и с кристали и декоративен пясък. В цената на декорацията е включена украса на две маси за гости. Ако сте планирали повече от две маси за гости следва да добавите още украсени маси, като използвате графа „Добавки“.

2. Балони с хелии – едноцветни или комбинация от цветове, на букети или единично разположени – 15 бр. Цялостната декорация може да бъде допълнена и с цветя от балони, като броят и разположението им зависи от интериора на избрания от Вас ресторант, съответно тях бихте могли да добавите към украсата използвайки графа „Добавки“.

 Украсата на ресторанта би могла да бъде допълнена от декорирана официална маса, сладка маса, маса за подаръци или ефектна декорация на интериора на ресторанта или градината с цветя, воали или балони. За всяко едно от тези допълнения бихте могли да получите конкретен проект и ценова оферта след връзка с нас.

 Представената цена е валидна при декорация в рамките на гр. София, за декорация извън гр. София вижте „Условия за транспорт извън гр. София и примерни декорации“.

Украса за ресторант във височина с рози

  • Производители Кръщене BG
  • Код на продукта: 130-009
  • Наличност: В наличност
  • 181.00лв.


Добавки


Свързани продукти

Комплект шевици

Комплект шевици

Комплект за кръщене включващ: 1. Кръщелна свещ с височина 60см. 2. Комплект за църква в де..

134.00лв.

Църковен комплект за момиче с кръстче

Църковен комплект за момиче с кръстче

Комплект за кръщене включващ: 1. Кръщелна свещ с височина 35см. 2. Комплект за църква в де..

129.00лв.

Тагове: 130-009