Декорацията за кръщене, показана на снимките е изпълнена на открито в градина, но може да бъде реализирана и в ресторант на закрито. На всяка маса за гости се разполага централно рънър избран в цветовата гама на цветята, както и обемна цветна аранжировка, изработена от рози, мини-рози, спрей-рози, далии, астромерия, еустома, гипсофил и зеленина. Около аранжировката са разпръснати декоративни камъчета, листенца от рози, както и цветчета от гипсофил.

 В цената на декорацията е включена украса на две маси за гости. Ако сте планирали повече от две маси за гости следва да добавите още украсени маси, като използвате графа „Добавки“.

 Украсата на ресторанта би могла да бъде допълнена от декорирана официална маса, сладка маса, маса за подаръци или ефектна декорация на интериора на ресторанта или градината с цветя, воали или балони. За всяко едно от тези допълнения бихте могли да получите конкретен проект и ценова оферта след връзка с нас.

 Представената цена е валидна при декорация в рамките на гр. София, за декорация извън гр. София вижте „Условия за транспорт извън гр. София и примерни декорации“.

Декорация на ресторант за кръщене с рози

  • Производители Кръщене BG
  • Код на продукта: 130-002
  • Наличност: В наличност
  • 125.00лв.


Добавки


Свързани продукти

Пълен кръщелен комплект в розово

Пълен кръщелен комплект в розово

Комплектът за кръщене е украсен в розово и бяло.1. Свещ за кръщене с височина 60см.2. Персонали..

226.00лв.

Тагове: 130-002