Декорираната сладка маса, показана на снимките е изпълнена на открито в градина, но може да бъде реализирана и в ресторант на закрито.

 В стойността на декорацията са включени:

1. Аранжиране и декорация на масата с покривка и драперия в бяло, с добавени панделки от тюл в розово и бяло. Етажиране при необходимост.

2. Два стъклени подноса на столче, две стъклени купи с капак, две метални отворени купи с орнаменти, както и три етажна стъклена стойка.

3. Две цветни аранжировки, изработени в цвят по избор и с декоративни елементи, съобразени с темата на Кръщенето.

4. Свещи и дребни декоративни елементи, цветни листенца и кристали.

 В стойността на масата не е включено аранжиране на стената зад масата, тъй като това зависи от мястото на поставяне на масата, както и от индивидуалното желание на клиента. На демонстративните снимки масата е разположена в градина с ефектна зелена стена от живи растения.

 В стойността на масата не са включени и сладките артикули, разположени на масата. При желание от Ваша страна бихме могли да съдействаме и с тяхното осигуряване, но бихте могли да си ги осигурите и вие.

 Представената цена е валидна при декорация в рамките на гр. София, за декорация извън гр. София вижте „Условия за транспорт извън гр. София и примерни декорации

Декорация на сладка маса

  • Производители Кръщене BG
  • Код на продукта: 130-003
  • Наличност: В наличност
  • 135.00лв.


Тагове: 130-003