Украсата на църквата е изработена от рози, мини-гербери, хризантема, гипсофил и зеленина.


 Декорацията включва:

1. Украса на купел с тюл и три обемни цветни аранжировки, допълнена с панделки от сатен в кафяво.

2. Декорация на четири колони с тюл и  обемни цветни аранжировки допълнени с панделки от сатен в кафяво. Платформата с четирите декорирани колони, на която е разположен купела е част от църквата. Декорацията на колоните би могла да се разположи на 4 самостоятелни стойки, облечени в тюл с цветки аранжировки, разположени върху тях.

 Ако сте избрали църква без платформа с колони, посочената цена е за украса с 4 самостоятелни стойки. Ако желаете същата украса на две, а не на четири стойки, отбележете Вашето желание в Добавки.

 

 Цената на украсата включва изработка, доставка и монтаж в църквата и е валидна за декорация в рамките на гр. София. За декорация извън гр. София към обявената цена се добавя такса за транспорт, в зависимост от разстоянието, която може да видите тук.

 

 Двете цветни аранжировки от стойките и букетчетата от купела биха могли да се пренесат в избрания от Вас ресторант и да се аранжират, като част от декорацията там на една маса (маса за гости или официалната маса). Бихте могли да добавите декорация и на останалите маси за гости от раздел „Украса на ресторант за кръщене“, като пренасянето и аранжирането на декорацията от църквата в ресторанта от нас е без допълнителна такса.

Декорация на църква

  • Производители Кръщене BG
  • Код на продукта: 120-042
  • Наличност: В наличност
  • 395.00лв.


Тагове: 120-042